Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig

Med dig vill jag koka kaffe en tidig tisdagmorgon
Med dig vill jag måla om huset med falu rödfärg
Med dig vill jag köpa den där nya diskmaskinen som vi såg på rean
Med dig vill jag sova under bar himmel på en strand vid Medelhavet
Med dig vill jag gå på för långa föräldramöten sena måndagskvällar
Med dig vill jag tandemcykla längs små vita sandstigar i Korsikas hetta
Med dig vill jag vakna klockan fem till fåglarnas vårkvitter på min 84-årsdag
Med dig vill jag tjafsa om vem som glömde tvättiden
Med dig vill jag allt och allt




Fri vers av Ccassie
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 19:43



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Underbar dikt,
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie