Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt sikte diffusa varelser

och summan
är aldrig
konstant
men ofta
förhandlingsbar

stegen från
alkisen
var något
snea
precis
som lamporna
i rondellen

vi tar sats
du och jag
reser ragg
mot
kattens fästingar

det är
ett måste
att lufta lungorna
även i olämpliga tillfällen
kanske
mest då

siktet är inställt
kanonerna laddade
fienden
osynlig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan