Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bryr sig väl en kyss..?;-)

Det är " vårfeeling " det där
när du tar min hand
flätar dina fingrar
med mina
när dina mjuka läppar
söker min längtan
och kyssarna inte
bryr sig om
varken duggregn
blöta kläder
eller fuktiga skor…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-08 10:00



Bookmark and Share


  Smutziee<3
Superfint, och sant<3
2009-05-11

  Eaglemountains VIP
mmmmm, så vackert .....
2009-05-10

  Lasseman VIP
Nej!.. vem bryr sig om det.. bara kyssen är riktigt fuktig, smaskig och mumsig.. mmm
2009-05-08

    baruk
Nej, verklig kärlek och passion tar sällan någon hänsyn till eventuella "ogynnsamma omständigheter"!
2009-05-08

  blaite
fin vårhälsning..
2009-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Våren i hjärtat tar över.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen