Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När två poeter möts

När två poeter möts
kan allting hända

Det kan riva upp segelduken
eller laga den så att stygnen
inte syns

När två poeter möts
stannar världen
Eller gatlopp naken
Sveavägen och Avenyn

Ja allting kan hända
då två poeter
möts




Fri vers av Tina-sol
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-08 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol