Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att klippa band är inte min grej

Att klippa band
för nya premiärer
är inte min grej.

Klippa navelsträngar
tycks onödigt
Hellre runt halsen
tills jag kvävs

Att klippa papphjärtan och se de segla iväg
är sorgligt

man kan alltid krulla snöret
på ett paket
och lägga det längs in
i garderoben




Fri vers av Tina-sol
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-08 19:06



Bookmark and Share


  SeXara
Elegant :)
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol