Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre orsaker till ett fett leende

Bluesen
sitter som
en fläskläpp
på närmsta fiende

Kaminen
glöder
som en brasiliansk
älskarinna

Ölen
svalkar
en fredagstrött
kropp




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-08 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan