Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödligt vapen, erotiskt leende

Söt
som socker
vild som
tusen elchocker

Tungan rätt
i mun
och på
rätt
plats
i vilket rum som helst

Solbrun hud
nattsvart
bibeltro

Resten av historien
är preskiberad
bannlyst
arkiverad
under
(s) x- files




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-08 19:29



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Jag gillar den starkt. De skrala orden lämnar mycket åt fantasin, flera olika tolkningar möjliga.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan