Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen rick precis, snarare mer likt den riktigt gamla känslan av en resa till finland med Illmatar och de där turerna till affären på båten för att tjacka lakritz av olika sorter, fazers marmeladkulor och karameller med choklad i


Här ligger några ord och skräpar








du behöver en halvtäckningsmatta
att ligga på i solens sken

låta solens strålar smeka
kärleksfullt dina bara ben

låta vindar fara fram över kroppen
leka o kryssa

tills älsklingen din böjer sig fram
för att dina läppar ömt kyssa

sådan brutalitet skådas kan
på platser långt från Ven




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 21:50



Bookmark and Share


    prima donna
haha halvtäckningsmatta, det gillar jag...
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP