Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom mina linser

Passa på
passa vidare
lasta inte mer än du kan bära
och tänk på
ryggskott
som om du
vore
Olof
Palme

Man ska vara rädd
om sig
själv
och samtidigt orädd
för
livet
som om
varje andetag vore
det sista

Låt
inte
linan brista men löp
linan ut
ut
i
verklighetens dimmiga verklighet

Ät
resterna av
mänsklighetens förfall
och inse
din egen
dödlighet

Gå över till vegetariskt
bo gärna i växthus
älska tomaterna




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 22:39



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Ja!! Pressen, moralen och dubbeltydigheten! Har flera stycken liknande själv.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan