Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsnan skulle bara veta var skåpet skall stå







…jag har aldrig
blivit riktigt klok
på om jag

skall känna mig
förolämpad av att
bli kallad för

åsna, ibland känns
det som om
åsnor är kloka

djur, för att
inte alls vara
släkt med människor...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 07:20



Bookmark and Share


  ospray
Det kanske är just därför...att de inte är släkt med människor... som gör dem kloka
2009-05-10

  wayward - taiga
ja, och så har de lyhörda öron,inte alls dumt.

fyra fina hovar också förresten, med eller utan packning.

och långa ögonfransar.

jo.
2009-05-09

    Bodil Sandberg
Åsnor ÄR kloka djur..och TÅLIGA..intet är vi jämförelsevis

som alltid klurar du med vass penna!!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP