Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt varsitt håll...

Bäddar in vår kärlek
med tårars täcke
kanske kommer
det en vår
när våra minnen
från igår
inte längre fräter sönder
när vi får näring
att gå vidare
och kanske förstår
vi då
att just vi två
inte var ämnade
att dela kudde




Fri vers av Junitvillingen
Läst 188 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-09 09:30



Bookmark and Share


  Danne
Som sagt var: Livet är hårt..
bara gå vidare..
2009-05-11

  issac.a.m
helt Underbart...
2009-05-10

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert, och speciellt "Bäddar in vår kärlek
med tårars täcke" men, det gäller att ha styrka att gå vidare .....
2009-05-10

  CRAIDLARN
fantastiskt om kärlek som finns men inte fungerade. Om förälskelse som kanske inte gick över till kärlek.

vackert och sorgligt!

BRA!
2009-05-09

  Roula O
jättefint skrivit...gillar mest "Bäddar in vår kärlek med tårars täcke" mycket fint poetat!
2009-05-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så är det här
när det går isär
det blir att tänka till
var man gick vill...
Talande skrivet...
2009-05-09

    ej medlem längre
Diktjaget
konstaterar
och går vidare

livet går
alltid vidare
2009-05-09

    Nicklas VIP
åh.. du skriver så bra!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen