Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navelludd


navelludd

nuförtiden när jag tänker
på dig
tänker jag på
navelludd

inget som gör någon skada
men heller inte
någon nytta




Fri vers av ammie
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-20 19:12



Bookmark and Share


  madinsane
jag har en gång skrivit om strumpludd..
med ungefär samma tanke bakom.
jag får så sällan navelludd, strumpludd däremot, sitter som korvar kring tårna när sockorna åker av *s*

förlåt.
men den sätter igång hjärnan såhärdags.
man kan fladdra nästan i vilken riktning som helst av denna,
speciellt när man är trött.
2005-09-23

    Lilla lo
Enkel, träffande och helt klockren. Det behöver inte vara krångligare än så att uttrycka vad man känner för någon...
2005-09-20

  Kapten M.
förstår känslan, precis!
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie