Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörda ord, formade till en tanke.


Vi värdesäkrar tankar

 

Det finns grönt gräs under fötter,
en horisont i purpur och rosa.

     -och jag tycker att...

Styrkan att äga formen till liv,
en dröm bland linblom och stjärnor.

     -och du bör veta...

Där vårdas regler, ett ömt liv och sant,
som havet häver sig närvarande...



     -Tre oskyldiga dödades i gårdagens...

 

 

Är mina fördomar

mina...

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt