Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar fångade i vardagen. Tankar om att välja sina ord, att tala till sitt inre innan orden låter sig höras.


Älskad, älskar, önskad, önskar... ord... tvekar...

 

Du viger ditt liv
med människan i sikte,
ett väl avvägt val
för du tycker om
att jobba
med människor.

Med vuxna, för att du trivs med det,

med barn, för att du älskar barn.

 

 

 

 

Hon
är 13,  oälskad,

hon väger dina ord
på guldvåg.

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 03:21



Bookmark and Share


  aol
en så oerhört berörande sann poesi
så fint Leif
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt