Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nödrimmens tidevarv är ännu icke förbi


Något påhittat, något lånat, blir väl någon sorts poesi






Jag vet ej var du
min älskling, sov i natt
min fru, min fru
säg, har ni spelat mig ett spratt

sov ni under himmelens valv
för att slippa nattens dunster
sist trodde jag av feber ni skalv
men det var blott ni sov för öppet fönster

nattens fågel flög med mig i drömmen
den kvittrade sin svanesång om död
om smärta i dolska o trolska gömmen
natten var nyss svart, nu är den plötsligt röd





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP