Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets stig är ibland människans intrig, eller rätt ofta, liksom tröjan likväl kan förväxlas med kofta...


En smula ödesmättat (per exekution)





På edra platser, fääääärdiga.... ...nåd!

Vad jag skulle ropa till soldaterna
en tidig morgon i juni
om de kallats ut att skjuta mig

för att straffet för brottet
är döden och brottet är
att jag levat som man gärna
blott leva kan, i frestelse




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-10 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP