Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni får faktiskt ursäkta, men nu måste jag bara göra vad jag redan igår lovade att skjuta upp till kanske i morgon


Tänk gärna efter före




det är bara alltför lätt
att trampa
någon på tårna och sedan säga
förlåt och ursäkta

bara för att sedan
med lätthet
åter trampa och gå på

jag vill ogärna legitimera
den som ofta vill komma undan
med en lättköpt ursäkt

skillnad
är det förstås
om jag själv är den felande




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-10 16:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Den här får nog anses värd två blånande violer och en fiol!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP