Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken enastående text jag just totat ihop, skitbra helt enkelt... men skulle du eventuellt tycka annorlunda får du gärna skita på dig av överraskning över att vi i sådana fall skulle framstå som en liten smula oense


Något litet om skit




skitbra och skitdåligt
äger ungefär samma tyngd
vilket kan inbjuda till envig
för läsaren att tolka utgången

att inbjuda till envig
är som att bjuda upp till dans
fast mer tävlingsinriktat

som i ringen två boxare mötas
eller på mattan två brottare
utkämpar sin strid
envig är kamp mellan två

numera säger man ju glatt 'skit'
oavsett man menar det av beundran
eller för att man ogillar situationen

det är alltså svårtolkad kritik
när man yttrar sig om en text
att den är just 'skit'...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 16:19



Bookmark and Share


    sofia flow
jätteliten, skitbra text
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP