Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sudda ut !

Du är som ett stavfel
det enda man kan göra med dig
är att sudda ut
och glömma !!




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-09 20:26



Bookmark and Share


  Myself
kul,men man kan också försöka att lära sig stava rätt...det finns hopp för alla ,tror jag...
tack!
2004-06-09

  Anette Blomberg
skrattet i halsen, men du som ett stavfel är djävligt roligt!
2004-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan