Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text jag läste nyss härinne, präntad ned av en hattig poet inspirerade (jag älskar parenteser och prickar, lustiga prickar är också dessa kul...)


Kredit på en text






...för den som gick in
i väggen och inte kunde hitta ut igen
är denna texten
som ett härligt förlösande brandtal

fast om det hjälper så värst
är det förstås få
förunnat att känna av

men livets vägar
är förstås som spårvagnen
om den trafikerar gatorna i götet
den som hämtar kraften uppifrån...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP