Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om två individer

Livet är ingen dans

rosor
sa hon samtidigt
som
hon
tog av sig
sina trosor

Nej men
kanske
en vals i din buske
om jag får
be
sen kan du kanske

se
mig le

Jag tror
inte det är
någon god
ide
du är ju blind
du kan inte se

Men jag är
en jävel på
att känna
mig
fram
oj
det visade
sig
att
hon var en man

Vill du
komma ut ur garderoben
nu
eller
söker
du efter
en
kvinna
kanske
en fru ?

Blind och avsvimmad
låg
han
i sängen

drog transan igång refrängen

Jag e en tuff
brud
med stor förpackning
en cool
tjej
med jättegrej
du kommer
vakna
lite öm
och
stum

Men hej
det var du
som följde med
in i mitt
rum




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 18:05



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Hahaha !
Härligt diktat !!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan