Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som vågar får alltid svar

Hur skulle det
se ut
om man bara släppte
allt
och tokskrek
i storköpet

Skulle
någon vänlig
själ
omfamna
och
bara sitta där
tills
alla tårar
hade runnit ut

Eller
skulle
det bli en
blixtsnabb
adoptering
från psykakuten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 18:42



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm...fasen vad förlösande det skulle vara att våga iallafall !
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan