Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Alla som längtar & till L. En känsla, en söndagskväll


LÄNGTAN


Är en känsla mellan
hopp och förtvivlan
och förvisso inte lätt.

Är det så även för dig?

En silverstråle kan skönjas
emellanåt
i mitt medvetande
men tonar av.

Jag lägger mitt öra mot marken,
inget hörs, allt är tyst.

Önskar bara,
att få höra.

Göran




Fri vers av Göran Degerman
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-10 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Degerman
Göran Degerman