Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onanistens glada visa





jag njuter av att älska mig själv
såväl i sängen som i badet
såväl i sången som i kvadet...
såväl hemma som i någon älv

tralala lalala lalalala
tralala lalala lalalala

med en sång på mina läppar
långt från sorgens land jag deppar
långt om länge jag njuter livet
så där som det kommer till en lätt överdrivet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-11 10:49



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Superba rader om de muntra onanieskapader!!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP