Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte segern jag ville ha, det var striden.

Segern är en bonus av striden.
Om man kämpar.
Verkligen kämpar i striden,
då har man segrat hur det än går.
Men om man bara ger upp utan att kämpa,
då går det som det går och då har man ingen chans att ställa allt till rätta.
Man vill ju att allt ska funka.

Men frågan är,

Har du verkligen kämpat,
har du verkligen tagit dig an striden?




Fri vers av fmw
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-11 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmw
fmw