Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ord om mitt hat till det nya..


nytt nytt nytt..

Alla pratar om nya saker, "nya tv", "nytt år" och en "ny man".
Varför kan vi inte nöja oss med det gamla, det som en gång va nytt och bra då.
Det nya året firas med buller och bang, fyrverkerier i mängder och varje år är det någon som dör eller skadar sig.
Vi skaffar oss nya män precis på samma sätt som skor och hela tiden är det någon som bli ihjälslagen av sin nya man.
Vi köper en ny tv som med garantier och försäkringar dyra som skrutt, för att vi vet att den kommer gå sönder om ett år.
Så varför inte skita i det nya året och slippa skada oss, strunta i att det har gått 365 (tror jag) dagar och lev som du brukar istället för att förstöra våran redan trasiga värld, skit i spriten och lägg bort fyrverkerierna.
Håll fast vid han som du förut trodde att va den rätte och hitta tillbaka till det ni hade då, påmin dig om varför det va just honom du älskade, det finns kvar, man kan tända elden igen. Fram med den gamla hedliga tändsticksassken!
Släng den nya tv:n i sjön du förlorar bara ett år i alla fall, plocka ner den gamla uråldrade skit tv:n från vinden som har hållt i 20 år men fortfarande håller samma usla kvalité som då, om du vet att det är skit blir du inte förbannad när det visar sig att det verkligen var skit.




Övriga genrer av Stafvel
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 22:39



Bookmark and Share


  Svartsilver
håller med om vissa saker som det materialistiska. Men jag håller ej med om att folk byter män som skor. det finns säkert svåra och tunga beslut i att skilja sig. jag föredrar att inte döma någon innan jag har gått i deras skor.
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Stafvel