Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodshunger

Kom igen du döde man
Du har skurit upp handleden
Buga du döde man
Och skär upp handleden igen
Cut! Cut!

Rakblad, baby
Ta ditt liv flicka
Du kristna kvinna
Du kan inte leva så här
Nej! Nej!

Han kastade högt, han siktade lågt
Men han älskar fortfarande skärseldens glöd
Denna långa vägen leder till dig
Känn ilska känn ruset
Sök efter ditt hjärta
Och kom ut innan himlen bryter lös
Hungrar efter blod
Beroendet
Natt, kalla natt
Stjärnorna är inte tända i kväll




Fri vers av Stafvel
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-12 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stafvel