Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi

gåendes i skogen, kollar upp mot den mörka skyn.
funderar över vad han har gjort, detta onda dåd
denna man, en man utan samvete, känslokall som få
var det verkligen rätt?
bilder över dagen reflekteras i mannens huvud,denna förlorade själ
ett ljud ekar, mannen drar sin kniv, allt är lugnt och stilla, anders eklund har tagit ännu ett liv




Fri vers av Stafvel
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-12 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stafvel