Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondikt


ligger morgonen
framför mina
fötter

Otrampad
och naken

Försiktigt trär
jag på
mina vita strumpor
som ett
slags förspel

Med
ett djupt andetag
lyfter
jag höger
ben




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-12 06:47



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Fint uttryckt; jag känner igen känslan inför en ny dag!
2009-05-12

  Teresia Ridell
Gillar liknelserna o försiktigheten, samt lusten (inför livet) i denna dikt !!
Applåder !
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan