Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ett bultande hjärta

Sökandes
efter meningslösheten

Finner
inget av
värde

Sväljer
luft
finner

syre




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-12 09:03



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Få ord ger en stark känsla som jag känner igen alltför väl.
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan