Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplösa dagar

Vi kräker
artighetsfraser
över nypolerade
bord

Kastar
små
korn
av sanning
i ögat på
förbipasserande
stressmonster

Vi omkullkastar
resterna av vår
sexlust
i en pöl
av utspilld
ekologisk ketchup

Men vinden
är
ombytlig
och vi har lärt
oss
att även
hopplösa
dagar
får nya vingar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 10:53



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
"Kastar
små
korn
av sanning
i ögat på
förbipasserande
stressmonster"

I like.. Hur många lögner blir jag egentligen serverad när jag stressar förbi? Och hur många levererar jag själv? Tänkvärt.
Vi förlorar mycket i vår tid.
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan