Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never make a saint of me

Som en sång
av
rolling stones
dundrar hon fram
med sitt
kattliknande
leende

Undersöker
varje vrå
och bar för
självvinnings skull

Tro
inte att hon
är ett
lättfångat engångsknull

Nackhåren
reser
sig när
hon stryker
sina skuggor
bakom
min rygg

och ändå
vill
jag
övermästra
magkänslan





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 17:46



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Bra! Var tvungen att tänka lite innan jag förstod vad jag precis hade läst. Gillar saker där man behöver använda hjärnan, men det är ändå på en lagom nivå. Sjukt bra titel!
2009-05-12

  Suzy med punkterna
Suveränt;=)
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan