Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshandling

Du sträcker dig efter ett glas med vatten
Följer din klunk med fingertoppen
hela vägen ner




Fri vers av Tina-sol
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-12 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol