Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sittandes på moln med två frågetecken och svart avundsjuka som blixtrar från klar himmel

Lyssna
hör du fotstegen
från dom
levande
kära
broder

Hör
du
livet i
deras
retfulla skratt

Hur
ljuvt låter
inte klingandet
från deras
whiskyglas

Hur fint
är
inte deras oskyldiga smekningar
under sommarnätternas
ljus

Hör du
käre broder
och varför
lyssnade
inte vi
till
livet då
när vi hade
chansen
käre
broder

Varför ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-13 22:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja det man helst inte vill:ångra det man aldrig gjorde..
Snyggt Ola !
2009-05-14

  Sturesdotter
Eftertanke i raderna, ställer brännande fråga
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan