Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma är på behandlingshem för drogmissbruk och psykoser.


Did I tell you about this dream?

I drömmen är hon lycklig
Skrattar för att sedan vakna
Nej, allt är inte som det ska
Upp i molnen där sjunger inte änglarna
För många spillda tårar
För högljudda skrik

När jag möter hennes blick
När jag andas hennes luft
Hon lever inte längre

Inlåst
Inspärrad
Fängslad

Min mamma finns
Men hon är inte här
Jag hör hennes röst
Men hon är inte här

Telefoni.

Men
Jag älskar henne.




Fri vers av CherryTop
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CherryTop
CherryTop