Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa omvägar bör tas som ren försiktighetsåtgärd

Dina salmonellatankar
smittar
och sprider
sig
som
en löpsedel
från senaste
amöbahändelsen
i dokusåpavärlden

Som att försöka
plantera
utan varken frö
eller jord

Vatten finns
i kranen
men man måste veta vilket
håll
man ska vrida på

Du vet hur man
gör ett
öde till
miss




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 20:04



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Anar djupa undertoner - tycker om tvetydiga texter!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan