Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en stad bortom

Jag vill
vandra
bland grönska
i blommande
fält

Jag vill
döpa dig
du
undernärda
barn
i en stad bortom
svält

Jag vill
rusa in
i storköpsaffären
och skrika
som
chewbacka
på speed

Jag vill
förmedla
till
dig vilsna
människa
in deep need

Vinden
kan alltid ändra
riktning
och en dag
ska du sväva
i rätt riktning




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-15 19:22



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja vet du, det är andra gången idag jag läser den här dikten, och vinden har faktiskt svängt om under tiden.. Ville bara tala om det. Kanske ditt chewbackavrål gjorde susen :)
2009-05-15

  Sturesdotter
Vägvisning, så oerhört värdefullt - o viktigt. Du lyfter upp det bra!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan