Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går det går det pågår

Håll i
dig livet pågår
valvindarna
är blott
en pust
mot ditt stängda öga
en bris
i kris

Håll i dig
nattöppna mackar
stänger innan
frukost
och ditt bröd
är blott av smulor nu
ungefär
värt lika mycket
som den
svenska kronan

Håll i dig
livet
pågår
och vem vet
när man får påtår
eller reinkarnationsångest

Igår
var en dag
som
i nutid
är
minnen
i både själ och
stopp !!

Nej
* he he
you fool
livet går
ju inte att stoppa

Livet pågår




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 21:08



Bookmark and Share


    Helena Holmström
En del av dina ord berör mej direkt, som t ex "nattöppna mackar", som för mej är så mycket mer än just nattöppna mackar.
Du har en gåva - att uttrycka dej, och beröra - Många gläds över den!Däribland jag. Lycka till!
2009-05-20

  Måna N. Berger
..och fortare och fortare..!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan