Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg

Jag sitter i bilen
och längtar till dig
Natten är mörk
och du väntar mig

Milen de ökar
och tiden den går
Snart i din famn
Tryggt vila jag får

Gubben i månen
Han skrattar och ler
Tokig av kärlek
Nu han mig ser

Ja rusig av lycka
Så känner jag nu
Äntligen funnit
En människa som du

Dagarna trista
och gråa de var
Mörkret är borta
Nu solen jag har

Sjunger och trummar
Jag gör på min ratt
Närmare, närmare
Nu denna natt

Två själar ska mötas
Förenas till ett
Två kroppar tillsammans
Ett under har skett

Så ökar jag gasen
och snart är jag där
Snart, snart tillsammans
Med den jag har kär




Fri vers av Therés
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-21 21:20



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Härlig kärleksdikt. Jag ler ;-)
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!