Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rätta ordet

Mina ben är
för
långa för
buisness class

Ditt hjärta är
för
kallt
för att
kunna slå

Vinet som är
mitt sällskap
är
lagom tempererat
för min
ej bortskämda
strupe

Saltet som
gnuggar mina
sår
jämnas med marken
när din blick
når
mina sorgsna ögon

En kristen församling
skulle
veta exakt
det rätta ordet
för detta tillfälle




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-16 18:35



Bookmark and Share


  Sturesdotter
späkning...?
2009-05-17

  Suzy med punkterna
Vad är detta ord?
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan