Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotikens spegel

och dina
fasta bröst
skänker mig
tröst
under nattens
svarta lampor

dina andetag mot
insidan av mina lår
speglar sig
med
erotikens
lustar

friktionen
bildar ett
möte
och när
mötet
är avslutat
leker vi med
tanken att
börja om
på nytt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-16 18:50



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ödmjukt, sexigt.njutning i trött stund..
2009-05-22

  Sturesdotter
Heta rader som beskriver en stark ömhet
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan