Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett citat av Ted. Mina vänner är visa och kloka.


ett litet klokord 26


"Om ett hus har satt sig

måste man ända ner till grunden

för att fixa det igen"




Övriga genrer av Marreb
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-17 23:45



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Jag älskar Dina klokord. ;-))
2009-05-25

  Burn
Japp, det är grunden som är basen för allting och den måste man få till om man vill ha ett stabilt bygge:)
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb