Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid

Inget luddigt, ulligt eller bulligt
vitt, gult eller fult.
Inga blinkande lysen eller glittrande reflexer
Inget sött, salt, blött, ballt, kallt, rött eller dött
Inga porlande bäckar eller dånande vattenfall
och inga skramlande ramlande
alls

Idag ser man långt ut över klotet och det är blått och svepande stilla.




Fri vers av Monie
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-18 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monie

Senast publicerade
Insikt
Frid
Kausalitet
* Se alla