Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hummertinor och älgstudsare








Vittringen agnade bete, en gråblå tvåårig azurbärört i blodblödande syrlig avec.
Zeppelinaren vitkysser pilaxet trälövhögens sakésavande romsäd i äggbladnervens millimetersmå ölsporer, i löpand rå lod.



Florskottens villebråd saxskjuter bipollenstjälkar i råslidans kanoknoppande arrkstift.
Nålkronbladens vevkorg spiller ett kilogram rosékorn
i ryakottens pallkyska gelékvist.

Bioklorofyllens burmjölksaft dias av filésticklingen som apporterar
undervegetationens tricykeldomäner i pernodens duosalig sidentyglycka.




Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 679 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2009-05-25 16:39



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Primo For President !
2020-02-12

  lodjuret/seglare VIP
ajg väntar fortfarande på den utlovade dikten
'I en fjärdens rike'
2009-12-27

  Mr Lindemann VIP
Delar av oss som tillhör sidans parnass
förundras över att du har kommit till finrummet här hos oss

Vi delar lika mellan olika slags poesi
sedan när vi andra delar med varandra
här
I god samförstånd och något oförstånd
när vi annat slags liv än det verkliga

det syntetiska livet är klart bra
2009-06-05

  Lili Samuelsson VIP
ja du, här finns ord jag aldrig skådat förut och det är gott, skvattramsgalet och blåljusgalant
2009-06-02

  Johan Bergstjärna VIP
underbart helt enkelt!
en av dina bästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( finns det nån som skriver nåt liknande, förutom jag ibland nästan??)
2009-05-30

  Inkarasilas
Finns inget liknande någonstans eller bortom heller, som slungad är läsaren i det stora svalget, förevigt seglande i termikvindar av ordformationer iingen egentligen kan tyda mer än skaka burken/skärmen och skrika SOCKERDRICKA och låta bubblorna skölja genom systemet och rensa alla allvarligheten till ett POFF där sprack det, är det inte härligt och säga Jo det är det fan och fullkomligt Lost in Space, så blyskor på, annars flyger man i väg i dikten! Nice.
2009-05-28

  Mr Lindemann VIP
En död fluga
rör sig på tapeten
eller så är det delar
av dig som gör det
man inte bör göra
på tapeten

Den delen som är du
Iakttar mig


Tapetmönstret
nickar till svar

Förgängelsens
musik
hörs i mitt öra

tackar delar av den pågående
förintelsen mot min själ
samhällskroppen applåderar

Jag sitter på stolskanten
fladdrar med ena vingen
vampyr eller ängel?


Blewv liksom inspirerad
2009-05-27

  Per Teofilusson
Äntligen smaka av ditt! Smakar rullar mot gom, gnuggar tänderna efteråt.
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777