Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hyfs och ordning, den som skall ta i så han spricker kan lika bra ta i så byxorna spricker de också


Vilken är närmsta vägen till villa ’Långtuppidalen’?








Jag söp mig
fördomsfull i fredags
på farsans födelsedagsfest

jag kräktes sedan
upp minnena av
mina överjävliga gårdagar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP