Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig nöd, någon har försatt min själ i obalans






Någon har tagit sig in i min själ
när jag låg och sov
eller bara hade tankarna på annat håll

man har försökt göra våld
på den som är jag. Försökt pådyvla mig
sin övertygelse om gud eller politik

att jag borde heja på samma lag i fotboll
eller bara ge fan i att alls visa mig
i samma stad mera någonsin.

Någon har gjort inbrott
i min själ och jag är mig inte längre riktigt lik.
Jag minns nu inte riktigt vem jag var innan

men jag var säkert som aldrig det en ängel
bästa kamrat, bra såväl i sängen
som bakom ratten och nu är jag bara bakom.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 13:13



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, fy för hur de kan va... Ibland kan en liten pik kännas som ett svärd, ibland känns svärdet som en is-pik.
2009-05-19

  © anakreon VIP
Och så står du bakom en hel del knipsluga texter och ett antal kluriga kommentarer, icke att förglömma!
Carl-Erik
2009-05-19

  dunkar
Bra!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP