Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aktören, av bjarne nordbö, inspirerte


Kritik på en text (224)





rolig och tänkvärd
text, fick mig
att börja tänka

på min frisörs
ekonomi och hur
jag bäst håller

den under armarna...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 22:03



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tänk att få inspirera detta lodjur.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP