Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några ord, av adamspärla, inspirerte


Kritik på en text (225)





...men sommaren dör inte
den går bara i ide
det är det
som är så förtröstansfullt
med den

den låtsas bara gå döden till mötes
men så dyker den upp igen
året därpå
som en kär gammal vän

så ung och fräsch
som väl bara
den vännen kan...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP