Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

Att vara din vän har länge känts som det allra viktigaste
men när du nu så många gånger givit mig utöver det
när du visat dig sårbar
och om och om igen drunknat i mina armar
som ett barn
blir det svårt för mig att nöja mig.

Morgonsolen raderar så snabbt
allt det magiska en natt kan innebära för två människor
som håller på att förstöras av ensamheten.
Du säger att du inte förstår
och gör allt för att undvika min blick.

Det blir ju alltid så tillslut
att jag låter dig se åt ett annat håll.




Fri vers av aggi
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aggi
aggi