Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det svikna hjärtat tar alltid längst tid på sig att bli helt igen

klockan är 05:55 och jag måste upp och jobba,
du snusar sött bredvid mig och jag kan inte låta bli
att se på dig när du sover.

Klockan ringer 06:00 och du tittar sömnigt på mig,
ler och säger

- jag har saknat dig..

jag tittar oförstående på dig och säger

- men jag har ju legat bredvid dig hela natten

- ja men... jag saknade dig i mina drömmar, du fanns inte med i dem

svarar du då.


jag kysser dig och kryper närmre intill din varma kropp..

Men trotts dina ord växer obehaget i magen

och det finns inget du eller jag kan göra för att
det ska försvinna..

det kommer ta tid och jag hoppas du förstår
att när jag säger att jag älskar dig så är det
inget jag gör för att det är så man gör i en relation

jag gör det för att jag menar de..

och jag hoppas att du också gör de
när du säger att du älskar mig...




Fri vers (Fri form) av appleofmyeye
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-07 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appleofmyeye
appleofmyeye